Produse
Newsletter
Informatii

Condiții și termeni de returnare


I.Informaţii despre site

Site-ul web www.antrenorfotbal.roeste administrat de Iova Bogdan Florin P.F.A cu sediul în Oradea, str. Sovata, nr 43, bloc PB 28, ap 7 înregistrat la registrul comerţului F05/961/2011, CIF 28501427. Site-ul comercializează produse doar pe teritoriul României.

 

II. Defeniții

Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care accesează în orice mod site-ul www.antrenorfotbal.ro.

Cumpărătorul – orice persoană fizică sau juridică care cumpără un produs de pe site-ul www.antrenorfotbal.ro.

Produs – orice produs comercializat pe acest website, solicitat de către cumpărător prin comandă pe website, telefonică sau emaill care urmează să fie livrat de către vânzător în condițiile prevăzute în Termeni și condiții.

Newsletter - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor și/sau promotiilor desfășurate de către www.antrenorfotbal.ro într-o anumită perioadă.

Tranzacție - rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs / serviciu de către www.antrenorfotbal.ro către cumpărător.

III. Politică de confidențialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul www.antrenorfotbal.ro administrat de Iova Bogdan Florin P.F.A , are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dumneavoastră determină anularea comenzii.

www.antrenorfotbal.roadministrat de Iova Bogdan Florin P.F.A este înregistrat ca și operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr  1425.


IV. Informaţii despre comenzile online

Produsele comercializate prin intermediul www.antrenorfotbal.ro sunt noi în ambalajul producătorului iar în momentul livrării acestea vor fi însoțite de către factura fiscală și certificatul de garanție.

www.antrenorfotbal.ro își rezervă să modifice în orice moment datele din site cu privire la serviciul oferit.

Prin lansarea unei comenzi telefonice sau emaill cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care www.antrenorfotbal.ro își desfășoară operațiunile.

IV. Înregistrarea ca utilizator

Dacă vizitați www.antrenorfotbal.ro, chiar dacă nu achiziţionați produse și/sau servicii, aveți calitatea de utilizator.

Pentru a putea achiziționa produse și/sau servicii trebuie să vă înregistrați prin crearea unui cont.

V. Comenzi

Cum sa plasezi o comandă

Pentru a obtine toate informațiile despre plasarea unei comenzi, utilizatorul va accesa secțiunea Cum comand?

Odată înregistrată comanda nu poate fi anulată/modificată de către utilizator. Dacă doriți să anulați/modificați comanda se poate realiza la numărul de telefon

Cumpărătorului i se va aduce la cunoștință disponibilitatea produselor prin e-mail sau telefon în maxim 48 de ore

Modalitate de plată

           Modalitatea de plată a produselor este în sistem ramburs la ridicarea coletului.

VI. Schimburi și retururi

Conform articolului 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia. Plata transportului pentru returul produselor revine în totalitate clientului. Clientul poate alege să înlocuiască produsul sau să primească banii înapoi.

         Produsul retrimis de către client către vanzător va fi trimis exact în starea în care a fost primit.

   *** Excepție de la această politică de retur fac produsele de tip carte comercializate pe www.antrenorfotbal.ro

VII. Garanție

        Fiecare produs comercializat pe www.antrenorfotbal.ro va fi însoțit de garanție. Garanția se soluționează în maxim 20 de zile lucrătoare de la primirea produsului de către furnizor. Plata transportului pentru soluționarea garanției revine în totalitate clientului.

  *** Excepție de la această politică de retur fac produsele de tip carte comercializate pe www.antrenorfotbal.ro

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar
Website detinut de Iova Bogdan Florin P.F.A., CIF: 28501427, Reg.Com: F05/961/2011